Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Dostava na užoj teritoriji Beograda je besplatna. Na ostatku teritorije Beograda i Srbije se dodatno naplaćuje prilikom pouzeća prema uslovima kurirske službe.

Zaštita privatnosti

Da bismo uspešno obradili vašu porudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. WOW Progetti d’Interni d.o.o. će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. WOW Progetti d’Interni d.o.o. neće predati ili prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. 

Zaposleni u kompaniji WOW Progetti d’Interni d.o.o. su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije. Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom. Zadržavamo pravo da Vaše lične podatke prikažemo kurirskoj službi koja vrši isporuku Vaše porudžbine na zadatu adresu. U slučaju ovako prenetih podataka WOW Progetti d’Interni d.o.o. se ograđuje od eventualnog korišćenja ličnih informacija od strane trećih lica u bilo koje druge svrhe od navedene i ne možemo biti odgovorni za eventualnu štetu.