Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Dostava na užoj teritoriji Beograda je besplatna. Na ostatku teritorije Beograda i Srbije se dodatno naplaćuje prilikom pouzeća prema uslovima kurirske službe.

Reklamacija i povraćaj robe

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, WOW Progetti d’Interni d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, AMEX, MasterCard i Maestro metoda plaćanja, što znači da će institucija na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Postupak rešavanja reklamacije sprovodi se na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu, niste dužni da je preuzmete. Tada u potpunosti zamenjujemo oštećene proizvode ili vam vraćamo novac. Kada preuzmete pošljku, time potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod. Zato vas molimo da pošiljku proverite pre nego što je preuzmete.

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na sam proizvod ili želite da zamenite robu, kontaktirajte nas na [email protected].. Troškove zamene robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Prilikom zamene, robu obavezno vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom, neoštećenom pakovanju. U suprotnom, paket neće biti primljen.

Na zamenu neispravnih proizvoda imate pravo ako je na proizvodu jasno vidljivo da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem već da je došlo do greške u proizvodnji, pakovanju ili transportu. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od prijema reklamacije. Rok za rešavanje je 15 dana od prijema reklamacije.
Povrat robe se u tom slučaju vrši na naš trošak a prijava ide u jednostavna tri koraka:


1. Pošaljite Vaš zahtev našem operateru na adresu: [email protected].

Obavezno navedite sledeće podatke:

- ime i prezime

- e-mail adresu

- broj fakture ili gotovinskog računa koji ste dobili sa robom

- poruku u kojoj ćete opisati razlog reklamacije

2. Artikle namenjene za povrat adekvatno spakujte kako ne bi došlo do oštećenja u transportu.

Nakon što oštećena roba stigne u naše prostorije i provere opravdanost reklamacije, ispravan artikal biće isporučen na vašu adresu.
Ukoliko artikal više nemamo u ponudi, biće izvršen povraćaj novca. Zamena oštećenog artikla ide na trošak prodavca i vrši se preko odgovarajuće kurirske službe.