Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Dostava na užoj teritoriji Beograda je besplatna. Na ostatku teritorije Beograda i Srbije se dodatno naplaćuje prilikom pouzeća prema uslovima kurirske službe.

Plaćanje i dostava

Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, AMEX, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, AMEX, Master ili Maestro. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

Isporuka robe je moguća na teritoriji Srbije i iskljucivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.


Dostava

Dostava na teritoriji Beograda je besplatna i vrše se sopstvenim dostavnim vozilom. Na ostatku teritorije Srbije se dodatno naplaćuje. Kupljene proizvode dostavljamo u roku 4-8 radnih nedelja. Tačno vreme dostave možete da dogovorite ostavljanjem poruke  prilikom poručivanja ili putem telefona +381 60 442 50 32 .