Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

PROMO10 - Popust na prvu porudžbinu 10%

Reklamacija i povraćaj robe

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, WOW Progetti d’Interni d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, AMEX, MasterCard i Maestro metoda plaćanja, što znači da će institucija na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Postupak rešavanja reklamacije sprovodi se na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu, niste dužni da je preuzmete. Tada u potpunosti zamenjujemo oštećene proizvode ili vam vraćamo novac. Kada preuzmete pošljku, time potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod. Zato vas molimo da pošiljku proverite pre nego što je preuzmete.

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na sam proizvod ili želite da zamenite robu, kontaktirajte nas na [email protected]. Troškove zamene robe snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Prilikom zamene, robu obavezno vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom, neoštećenom pakovanju. U suprotnom, paket neće biti primljen.

Na zamenu neispravnih proizvoda imate pravo ako je na proizvodu jasno vidljivo da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem već da je došlo do greške u proizvodnji, pakovanju ili transportu. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od prijema reklamacije. Rok za rešavanje je 15 dana od prijema reklamacije.
Povrat robe se u tom slučaju vrši na naš trošak a prijava ide u jednostavna tri koraka:


1. Pošaljite Vaš zahtev našem operateru na adresu: [email protected]

Obavezno navedite sledeće podatke:

- ime i prezime

- e-mail adresu

- broj fakture ili gotovinskog računa koji ste dobili sa robom

- poruku u kojoj ćete opisati razlog reklamacije

2. Artikle namenjene za povrat adekvatno spakujte kako ne bi došlo do oštećenja u transportu.

Nakon što oštećena roba stigne u naše prostorije i provere opravdanost reklamacije, ispravan artikal biće isporučen na vašu adresu.
Ukoliko artikal više nemamo u ponudi, biće izvršen povraćaj novca. Zamena oštećenog artikla ide na trošak prodavca i vrši se preko odgovarajuće kurirske službe.